صفحه اصلی / اجتماعی / «اعتبار بدون انتظار» دسترسی سریع گندمکاران به منابع مالی را ممکن کرده است

«اعتبار بدون انتظار» دسترسی سریع گندمکاران به منابع مالی را ممکن کرده است

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان کردستان با تشریح جزئیات طرح اعتباری گندم گفت: «اعتبار بدون انتظار» با هدف تسهیل دسترسی گندمکاران به بخشی از ارزش محصول تحویلی و حمایت از معیشت آنان طراحی و اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار زانست از سنندج ،علی رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگاران با تشریح جزئیات طرح اعتباری گندم گفت: «اعتبار بدون انتظار» با هدف حمایت از گندمکاران و تسهیل دسترسی آنان به منابع مالی طراحی شده و در مسیر تقویت امنیت غذایی کشور نقش‌آفرین است.

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان کردستان با تشریح یکی از مهم‌ترین طرح‌های این بانک اظهار کرد: «اعتبار بدون انتظار» با هدف حمایت از گندمکاران و تسهیل دسترسی آنان به منابع مالی طراحی شده است.

وی افزود: گندمکارانی که محصول خود را به مراکز خرید تضمینی و سیلوهای دولتی تحویل می‌دهند، به محض ثبت اطلاعات در سامانه مربوطه، می‌توانند تا ۳۰ درصد ارزش ریالی گندم تحویلی خود را به صورت اعتبار خرید کالا و خدمات دریافت کنند.

وی ادامه داد: این فرآیند به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و پس از ثبت اطلاعات، پیامکی برای کشاورز ارسال شده و امکان ثبت درخواست از طریق اپلیکیشن «باران» و بخش «گرین‌پی» فراهم می‌شود.
رنجبر تصریح کرد: پس از تأیید درخواست، اعتبار در «جیب ترمه» کاربر شارژ شده و امکان استفاده از آن برای خرید کالا و خدمات فراهم می‌شود.

سرپرست شعب بانک کشاورزی استان کردستان مهم‌ترین مزیت این طرح را دسترسی سریع‌تر گندمکاران به بخشی از ارزش محصول پیش از پرداخت نهایی مطالبات عنوان کرد و گفت: این موضوع می‌تواند در تأمین نیازهای ضروری، افزایش قدرت خرید و مدیریت بهتر هزینه‌های کشاورزان مؤثر باشد.

وی تأکید کرد: «اعتبار بدون انتظار» در راستای توسعه خدمات دیجیتال بانک کشاورزی و تسهیل ارائه خدمات مالی به بهره‌برداران بخش کشاورزی اجرایی شده است.
پایان پیام/

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

اولویت بهزیستی کردستان در حمایت از نیازمندان تامین مسکن و ایجاد فرصت‌های شغلی است

سنندج- مدیرکل بهزیستی کردستان با اشاره به تحت پوشش بودن ۴۳ هزار و ۵۰۰  خانوار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *