به گزارش سایت زانست از سنندج به نقل از روابط عمومی اوقاف کردستان ، ماموستا عبدالرحمن خدایی در دیدار با مدیرکل و معاونان اوقاف و امور خیریه استان کردستان اظهار کرد: اقدامات اوقاف امسال بین مردم بیشتر نمود عینی داشته است و این امر موجب اعتماد و اعتقاد مردم به این سنت حسنه خواهد شد.
وی افزود: متأسفانه قبل از انقلاب به دلیل کوتاهی در حق موقوفات، ظلم زیادی به اموال وقفی شد که بعد از انقلاب سازمان اوقاف موقوفات را احیا کرده و از دستدرازی متجاوزان و متصرفات به اموال وقفی جلوگیری کرد.
ماموستا خدایی با اشاره به اینکه استان کردستان دارای موقوفات شاخص بسیاری بوده است، عنوان کرد: هرچند موقوفات اجتماعی در استان وجود دارد اما کافی نیست و این موقوفات باید روزبهروز در جامعه افزایش یابد چراکه ثمره آن تمام جامعه را در برمیگیرد.
وی تأکید کرد: امامان جمعه و جماعت و روحانیون با مشورت دهی به واقفان میتوانند وقفهایی با نیات متفاوت و متناسب با نیاز روز جامعه را در استان به ثبت برسانند.
امامجمعه سنندج با اشاره به اهمیت و جایگاه وقف در جامعه عنوان کرد: استان کردستان دارای بیشترین تعداد مساجد در سطح کشور است که بیشتر این مساجد ثمره وقف هستند و دارای رقبات بسیاری نیز هستند.
وی یکی از کارکردهای مهم وقف را فقرزدایی از جامعه دانست و گفت: با گسترش فرهنگ وقف میتوان میزان فقر و محرومیت را در جامعه کاهش داد چراکه وقف با توزیع مجدد درآمد، سرمایههای جامعه را در اختیار همگان قرار میدهد.
حجتالاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در ادامه این دیدار گفت: موقوفات استان کردستان دارای ظرفیت بسیار بالایی برای سرمایهگذاری و ارتقای بهرهوری هستند که باید با برنامهریزی لازم اقدامات مؤثر صورت گیرد.
وی با اشاره به اجرای طرح ارتقای بهرهوری موقوفات از سه ماه گذشته عنوان کرد: در این مدت ۳۰ مورد موقوفه استان کردستان برای سرمایهگذاری و بهرهوری از آنها شناسایی شدند و در حال حاضر این ظرفیتها خام هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان به توزیع سبد کالا و اطعام بین خانوادههای نیازمند استان کردستان از محل نیات موقوفات اشاره کرد و یادآور شد: بیش از هزار سبد کالا و لوازمالتحریر بین خانوادههای نیازمند توزیعشده است.