Home / آموزش / برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در ۹ شهرستان کردستان

برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در ۹ شهرستان کردستان

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت:۶۲۰ غرفه در ۹ شهرستان استان و ۲۶۰ جشنواره فروش فوق العاده در واحدهای صنفی و فروشگاه های زنجیره ای برگزار می شود.

به گزارش زانست از سنندج، طه سمیعی پیش از ظهر امروز در بیست و پنجمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کردستان، اظهار داشت: نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی نیز در فاصله زمانی ۱۹ اسفند تا ۲۸ اسفند با عنوان جشنواره عید تا عید برگزار می شود.

وی افزود: ۴۵۰ تن میوه و مرکبات شب عید تامین و در سردخانه های استان ذخیره شده است براساس برنامه ریزی صورت گرفته این میوه ها در روزهای پایانی سال در غرفه های مشخص توزیع می شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: در این ایام ۵۰۰ تن شکر،۲ هزار تن برنج، ۳۰۰تن گوشت قرمز منجمد در راستای تامین نیاز شهروندان توسط کارگروه تامین بازار توزیع می شود

.سمیعی گفت: در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان گشت های مشترک در سطح بازار فعالیت دارند.
انتهای پیام/

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *