حجت الاسلام حاتمیان از برگزاری ۲۸۵برنامه ویژه دهه فجردر کردستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری زانست از سنندج، حجت الاسلام احمد حاتمیان امروز (۷بهمن)در نشست خری بااصحاب رسانه استان که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، اظهار داشت: به مناسبت گرامی داشت ایام الله دهه فجر ۲۸۵ برنامه فرهنگی و دینی ویژه این ایام در کردستان برگزار می شود.
وی با اشاره به برنامه های دهه مبارک فجر، افزود: برگزاری سه پیشکنگره شعر اهل بیت در شهرهای قروه، بیجار و سقز، برگزای محافل انس با قرآن کریم با حضور قاریان بینالمللی، برگزاری مسابقات فرهنگی با موضوع دهه فجر، گلباران تمثال امام در روز ۱۲ بهمن، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری مراسم بزرگداشت چهلم شهادت سردار سلیمانی در ۲۲ بهمن ماه و برگزاری برنامه خاطره گویی ویژه دهه فجر از جمله برنامههای دهه مبارک فجردر استان است.
.
این مقام مسئول اذعان کرد:برگزاری نشست بصیرتی با همکاری ادارات، برگزاری کارگاههای آموزشی باموضوع مقابله با آسیبهای اجتماعی، برگزاری مسابقات نقاشی با موضوع دهه فجر و شهادت سردار سلیمانی، فضاسازی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان، از دیگر برنامههای این ادارهکل در استان خواهد بود.
وی افزود: همچنین برگزاری ۱۰ مراسم جشن در ۱۰ شهرستان استان با حضور اقشار مختلف مردم و برگزاری ۴۳ مراسم جشن در ۴۳ مسجد روستاهای استان با همکاری ۴۳ روحانی مستقر از جمله دیگر برنامههای این ادارهکل در استان است.
.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان تصریح کرد: برگزاری مراسم دهه فجر و تبیین گام دوم انقلاب اسلامی، برگزاری نشست تخصصی بانوان فرهیخته، برگزاری کارگاههای آموزشی با ترویج سبک زندگی ساده، تجلیل از خادمان و قاریان قرآن کریم و برگزاری همایش شعر انقلاب در شهرهای قروه، بیجار و کامیاران از دیگر برنامههای تبلیغات اسلامی کردستان در ایام دهه فجر است.
وی در ادامه افزود: آحاد مردم مخاطبان سازمان تبلیغات اسلامی هستند و وظیفه و رسالت اصلی سازمان تبلیغات اسلامی تبیین آموزههای وحیانی و شریعت نبوی برای اقشار مختلف جامعه بوده که خروجی آن تربیت دینی جامعه و گسترش و ارتقای فرهنگ دینی در جامعه است.
حجت الاسلام حاتمیان تصریح کرد: تبعیت از نظام ولایی و حاکمیت، استفاده از ظرفیت هیئات مذهبی، اساتید، روحانیون، تعامل و همافزایی با دستگاههای اجرایی، گسترش و توسعه برنامههای قرآنی با رویکرد محتوایی، پرهیز سازمان از ورود به جریانات سیاسی و جناح بندیها و پرهیز از خرافات از رویکردهای ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان است.
وی افزود:همچنین برقراری ارتباط با چهرههای علمی و اندیشمندان، هنرمندان و اساتید از دیگررویکردهای ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان است.
وی خاطرنشان کرد: براساس ابلاغیه برنامه پنجم توسعه در حوزه فرهنگ شش محور اعلام شد که یکی از آنها مبارزه با جریانات انحرافی و زدودن جریانات و موهومات از ساحت دین بود و برهمین اساس باید خرافات را از دین بزداییم تا نورانیت برای جامعه مشخص شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان افزود: در همه ادیان یکی از گرفتاریهای جامعه بشری ان است که گرفتار خرافات می شود و با توجه به اینکه این جامعه گاهی گرفتار شناخت دین با سلایق فرهنگ بومی خود می شوند آموزهای از مسائل وحیانی با فرهنگ و سنن بومی خود به نام دین می شناسند در حالیکه دین واقعی آن است که از وحی الهی گرفته شود و با ابزار عقل و خرد ارزیابی و عرضه شود