Home / اجتماعی / تعامل ادارات و دستگاه ها منجر به توسعه فرهنگ در کردستان می شود

تعامل ادارات و دستگاه ها منجر به توسعه فرهنگ در کردستان می شود

سنندج ، رئیس حوزه هنری کردستان گفت: این استان دارای استعداد و ظرفیت های فرهنگی بالقوه ای است که با تعامل دستگاه های فرهنگی می توان آنها را به بالفعل تبدیل کرد و توسعه فرهنگ را رقم زد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری زانست از سنندج، امین مرادی اموز(۱۲بهمن)در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان که به مناسبت اکران همزمان فیلم‌های سی و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فجر در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب ما یک انقلاب مردمی و هنری است و فعالیت‌های مختلف فرهنگی با زبان هنر می‌تواند در حفظ و صیانت از این انقلاب بسیار موثر باشد.

وی افزود: از این رو می‌توان با استفاده از برنامه‌های هنری و تعامل و همکاری دستگاه‌های مختلف فرهنگی برنامه‌های بسیاری را در راستای توسعه و ارتقای فرهنگ در جامعه در کردستان اجرا کرد.

مرادی به برنامه‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان در ایام دهه فجر نیز اشاره کرد و یادآور شد: اکران همزمان فیلم‌های سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فجر در کردستان، آغاز عملیات احداث سینما در سقز و برگزاری شب شعر و خاطره در بیجار از مهمترین این برنامه‌ها است.

وی افزود: همچنین برپایی نمایشگاه آثار تجسمی شهید سلیمانی، رونمایی از کتاب، دیدار با خانواده شهدای هنرمند، برپایی نمایشگاه عکس انقلاب و بازبینی آثار دومین جشنواره تئاتر استانی وتار از دیگر برنامه‌های حوزه هنری کردستان در ایام دهه فجر است.

رئیس حوزه هنری کردستان در پایان خاطر نشان کرد: نقش اصحاب رسانه در هم افزایی، هم گرایی و همپوشانی دستگاه‌های فرهنگی بسیار مهم است و در این راستا با تعامل می‌توان دور از جزیره‌ای عمل کردن برنامه‌های مثبت فرهنگی بسیاری را اجرا کرد.

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *