صفحه اصلی / اقتصادی / سیما و منظر شهرهای کردستان در دولت چهاردهم متحول می‌شود

سیما و منظر شهرهای کردستان در دولت چهاردهم متحول می‌شود

استاندار کردستان گفت: تیم مدیریتی استان مصمم است در دولت چهارساله دکتر پزشکیان، سیما و منظر شهرها و روستاهای استان را در حد توان تغییر دهد.

به گزارش زانست از سنندج، آرش زرتن لهونی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح پارک ۳۲ هکتاری نیشتمان سنندج که با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی برنامه‌های توسعه‌ای استان، تمرکز بر بهبود سیما و منظر شهری به‌ویژه در شهرهای اصلی است.

وی افزود: یکی از پروژه‌های شاخص در این راستا، طرح توسعه محور قشلاق – گریزه است که با جدیت در حال پیگیری است و اجرای آن می‌تواند نقش مهمی در ارتقای زیبایی بصری و ساماندهی فضاهای شهری سنندج ایفا کند.

استاندار کردستان با اشاره به سفر ۲ روزه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استان، گفت: در جریان این سفر، بازدیدهای متعددی از پروژه‌های میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری انجام شد و وزیر نیز وعده‌های خوبی برای تسریع در اجرای این طرح‌ها ارائه داد.
پایان پیام/

 

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

برگزاری کارگاه آموزشی تجارت الکترونیک در سنندج

سنندج- کارگاه آموزشی «لجستیک هوشمند و تجارت الکترونیک» ویژه فعالان و صنعتگران حوزه صنایع‌دستی شهرستان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *