پایگاه  خبری زانست

مواد غذایی که در مقابله با کرونا خوب است

به گزارش نویسنده پایگاه سلامت زانست موادی هستند که باعث می شود در برابر ویروس بیشتر مقاوم باشید. مهم ترین راهکار افزایش ایمنی بدنمان در برابر ویروس ( ۲۰۱۹-cov ) است و باید بیشتر به غذا هایی که می خوریم توجه داشته باشیم:

  • میانسالان و کهن سالان بیشتر در برابر کرونا اسیب پذیر اند
  • بچه ها خصوصا نوجوانان و کودکان کمترین انعکاس را به این ویروس نشان می دهند
  • کودکان و نوجوانان می توانند ناقل ان باشند
  • میانسالان و کهنسالان و افرتد سالمند که بیماری های زمینه ای (( فشار خون و مشکلات قلبی عروقی – نقص ایمنی – دیابت – مشکلات نتفسی مثل اسم و… – بیماری های کلیوی )) بیشتر در مقابله با ویروس کرونا ضعیف هستند
  • مواد غذایی که استفاده از انها مفید است:

منابع غذایی دارای ویتامین ب۶، دی، آ، ب ۹ و ای موثر است؛ جعفری، شلغم، پیاز، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، گل کلم، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، کلم برگ، کاهو، هویچ، زیتون،

چغندر قند، دانه های کنجد و آفتابگردان، نخود سبز، لوبیا چیتی، خیار، کیوی، پرتغال،توت فرنگی،انبه و آواکادوو از جمله مواد غذایی مفید هستند.  همچنین گوشت گوساله، ماهی

تن، کپور، انواع قزل آلا، ساردین، روغن کبد ماهی، تخم مرغ، شیر، جگر مرغ، جگر گاو، سینه بوقلمون و مرغ از دیگر مواد غذایی مفید برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

محسوب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام دوست عزیز

شما میتوانید برترین مطالب و مقاله های علمی و سلامتی پزشکی را در پایگاه سلامت ما دنبال کنید.