صفحه اصلی / آموزش / نسل‌کشی غزه چهره واقعی ظلم و استکبار را آشکار کرد

نسل‌کشی غزه چهره واقعی ظلم و استکبار را آشکار کرد

امام جمعه سنندج با محکومیت شدید نسل‌کشی جاری در غزه توسط رژیم صهیونیستی، بر ضرورت پایان یافتن این ظلم و ستم تأکید کرد و گفت: نسل‌کشی غزه چهره واقعی ظلم و استکبار را آشکار کرد.

به گزارش خبرنگار زانست از سنندج، ماموستا فایق رستمی ظهر جمعه در آئین راهپیمایی ضد صهیونیستی مردم سنندج در حمایت از مردم غزه با محکومیت شدید نسل‌کشی در غزه توسط رژیم صهیونیستی، بر ضرورت پایان یافتن این ظلم و ستم تأکید کرد و اظهار داشت: چهره واقعی ظلم، استکبار و رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه آشکار است.

ماموستا رستمی در ادامه با اشاره به تناقض رفتاری آمریکا گفت: آمریکا در حالی دم از دفاع از مظلوم می‌زند که خود به دنبال مظلوم‌کشی است.

وی از تمامی مدافعان حقوق بشر خواست تا سکوت خود را شکسته و برای حمایت از مردم غزه به پا خیزند.

وی هشدار داد: اگر سازمان ملل در برابر این جنایات بی‌تفاوت بماند، امنیتی در منطقه باقی نخواهد ماند و جهانیان باید بیدار شوند.

وی در پایان این مراسم، اشعاری در زمینه غزه و فلسطین قرائت کرد و خواستار حمایت تمامی آزادیخواهان جهان از مردم مظلوم غزه شد.

مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از شعارهای مردم سنندج در حمایت از مردم غزه بود.

پایان پیام/

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

۱۴۰ دانش‌آموز ابتدایی در کردستان متقاضی جهش تحصیلی هستند

سنندج- رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ تعداد ۱۴۰ دانش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *