شهردار حسینآباد از اجرای آسفالت خیابانها و معابر این شهر با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و ساخت مجموعه ورزشی چندمنظوره با ۵۰ میلیارد ریال خبر داد.اسماعیل میهمی شهردار حسینآباد گفت: از محل اعتبارات سال ۱۴۰۲، هزار و ۵۰۰ آسفالت در خیابانها و معابر حسین آباد پخش شده است.
وی اعلام کرد: به دلیل نبود کارخانه آسفالت شهرداری حسینآباد با چالش مواجه است و برای تامین آسفالت مشکلاتی زیادی در پیش داریم.
به گفته شهردار حسینآباد، امسال همچنین هزار متر طول جدولگذاری و ۳ هزار مترمربع کففرش خیابانها و معابر این شهر انجام شده است.
میهمی همچنین از احداث یک مجموعه ورزشی چهار منظوره به همت شهرداری در حسینآباد خبر داد و گفت: برای این مجموعه نزدیک ۵۰ میلیارد ریال هزینه شد و جوانان ونوجوانان حسینآباد و روستاهای اطراف میتوانند از این ظرفیت خوب استفاده کنند.
پایان پیام/
پایگاه خبری زانست جدیدترین اخبار پزشکی سلامتی و اجتماعی فرهنگی استان کردستان و مطالب علمی