Home / اجتماعی / ۵۳ کتابفروشی کردستان در طرح تابستانه کتاب مشارکت دارند

۵۳ کتابفروشی کردستان در طرح تابستانه کتاب مشارکت دارند

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه طرح تابستانه کتاب از شنبه نهم مرداد آغاز می‌شود، گفت: ۵۳ کتابفروشی استان در این طرح ثبت نام کردند.

عبیدالله رستمی  در گفت و گو با پایگاه خبری زانست درسنندج با اشاره به اینکه طرح تابستانه کتاب تا ۱۵ مرداد ادامه دارد، اظهار داشت: کتاب‌ها در این طرح با تخفیف ۲۰ درصدی عرضه می‌شود.

وی اضافه کرد: سقف خرید کتاب در این دوره برای هر نفر براساس کُد ملی سه میلیون ریال تعیین شده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: در طرح بهارانه کتاب که از ۱۷ تا ۲۵ خرداد برگزار شد ۴۵ کتابفروشی در استان مشارکت داشتند که در طرح تابستانه این تعداد به ۵۳ کتابفروشی افزایش پیدا کرده است.

رستمی یادآور شد: مردم استان در طرح بهارانه کتاب امسال ۱۰ میلیارد و ۸۷۴ میلیون و ۸۴۶ هزار و ۳۵۱ ریال کتاب خریدند و از این لحاظ جزو چند استان‌ برتر کشور بودیم.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۹۴ برای هدفمندکردن یارانه نشر طرح‌های فصلی فروش کتاب را آغاز کرد؛ بر این اساس کتابفروشی‌ها با شرایط تعیین شده به خریداران  کتاب تخفیف می‌دهند و مبلغ تخفیف داده شده را از وزارتخانه دریافت می‌کنند.

پایان پیام/

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *