فرمانده انتظامی استان از کشف ۱۸۰هزار لیتر مشتقات نفتی قاچاق به ارزش ۲۰۵ میلیارد ریال در مرز باشماق مریوان خبر داد.
به گزارش خبرنگار زانست از سنندج،به نقل از خبرنگار خبرگزاری پلیس، سردار ” یحیی الهی”فرمانده نیروی انتظامی استان کردستان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت : در راستای اجرای طرحهای مقابله با قاچاق سوخت، مأموران پلیس گمرک باشماق مریوان با اشراف اطلاعاتی ۳ دستگاه تانکر حامل سوخت قاچاق سازمانیافته در آن پایانه شناسایی کردند.
وی افزود: مأموران پلیس گمرگ با هماهنگی مراجع قضایی این ۳ دستگاه کامیون تانکردار را متوقف و در بازرسی از آن ۱۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه در تحقیقات فنی به عمل آمد این محموله از مشتقات نفتی نوع «رافینت» (پیشساز تولید بنزین) بود، گفت: کارشناسان ارزش این مقدار سوخت قاچاق را ۲۰۵ میلیارد ریال برآورد کردند.
سردار الهی با اشاره به اینکه برابر قانون قاطعانه با قاچاق سازمان یافته برخورد می شود، تصریح کرد: در این خصوص ۳ متهم دستگیر و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.
پایان پیام/
پایگاه خبری زانست جدیدترین اخبار پزشکی سلامتی و اجتماعی فرهنگی استان کردستان و مطالب علمی