Home / فرهنگی / عدم حمايت خانواده‌ها زمينه‌ساز بازگشت دوباره اعتياد در كردستان

عدم حمايت خانواده‌ها زمينه‌ساز بازگشت دوباره اعتياد در كردستان

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: كردستان يكي از استان‌هاي ضعيف كشور از لحاظ عدم حمايت خانواده‌ها از افراد بهبود يافته بوده و انتظار مي‌رود رسانه‌ها در اين خصوص ما را ياري كنند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری زانست ازسنندج،از رحمان حریری شامگاه امروز در نشست خبری اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در سنندج اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما بیش از ٧٠ درصد هزینه به بخش درمان مواد مخدر اختصاص می‌یابد در حالی که این مهم در کشورهای توسعه‌یافته بالعکس بوده و بیشترین هزینه‌ها در بخش پیشگیری است.
وی افزود: دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مسئولیت هماهنگی و نظارت بر فعالیت های این عرصه را بر عهده دارد و زیر نظر این شورا ١٠کمیته تخصصی با مشارکت مستقیم ٢٠ ارگان فعالیت دارند.
حریری خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید بدانند که مصوبه‌های این شورا لازم الأجراست و هرگونه کم کاری در این عرصه آسیب‌های جدی را در جامعه به دنبال دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود به نقش ویژه رسانه‌ها در امر مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: در آینده نزدیک اتاق فکری با حضور فعالان رسانه‌ای استان تشکیل خواهیم داد.
حریری همچنین از برگزاری دومین جشنواره استانی رسانه و کاهش آسیب‌های اجتماعی اعتیاد در سال جاری خبر داد و گفت: با رایزنی های به عمل آمده با ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر سعی می‌کنیم بخشی از اعتبارات اختصاص داده شده به صدا و سیما در امر مبارزه با مواد مخدر را به دیگر رسانه‌های استان اختصاص دهیم.
وی همچنین از حمایت روانی خانواده‌ها از افراد بهبودیافته به عنوان امری مهم در کاهش تعداد معتادان نام برد و گفت: متاسفانه وضعیت استان از لحاظ حمایت روانی خانواده‌ها مناسب نیست و امیدواریم با همکاری رسانه‌ها این مهم تقویت شود.
وی افزود: شهرداری‌ها نیز بر اساس قانون باید ٢٠درصد اعتبارات فرهنگی خود را به امر مبارزه با مواد مخدر اختصاص دهند لذا در روزهای آتی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به این امر ورود پیدا می‌کند.
هومن قصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست از مراجعه ١٠هزار نَفَر در سال گذشته به مراکز متادون گرافی استان خبر داد و گفت: درمان مناسبی برای بسیاری از موادهای مخدر صنعتی وجود ندارد و خانواده ها باید از فرزندانشان در برابر بلای خانمان شود اعتیاد مراقبت نمایند.
وی افزود: در این مدت ٥٤٤ نَفَر بیمار بی‌خانمان و ٥هزار نفر در مراکز اقامتی استان استفاده نموده و از خدمات درمانی و حمایتی بهره‌مند شده‌اند.

About شهین امجدی

Check Also

شاداب‌سازی شهری، نماد توجه مدیریت شهری به امید اجتماعی است

سنندج- رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی سنندج گفت: در شرایط دشوار اقتصادی، توجه به …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *