Home / آموزش / بهره‌وری و کارآمدی مهمترین مولفه مدیریت در دوران جدید است

بهره‌وری و کارآمدی مهمترین مولفه مدیریت در دوران جدید است

با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری معرفی شد.

به گزارش زانست از سنندج،به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، مهدی رمضانی در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات مدیریت پیشین مجموعه تغییرات در سطوح مختلف اداری را امری معمول در کشور و استان دانست و گفت: بدون انجام تغییرات در مدیریت مجموعه‌ها کاری از پیش نخواهد رفت و لازم است همیشه نفس تازه‌ای در کالبد سیستم اجرایی دمیده شود.
رمضانی با بیان اینکه بهره‌وری و کارآمدی و نیز مرزبندی با فساد دو مولفه مهم در مدیریت مقطع مربوط به گام دوم انقلاب است، اظهار کرد: باید تلاش کرد تا کارها با برنامه ، متعهدانه و به دور از هر شائبه فساد انجام شود.
وی عنوان کرد: مدیریت پیشین مجموعه فردی با اخلاق ، متعهد و دارای دغدغه بود، اظهار کرد: مدیریت جدید امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نیز شخصی توانمند و دارای تجربیات مدیریتی مرتبط با حوزه مسئولیتی است که امیدواریم شاهد تغییرات و بهره‌وری هر چه بیشتر با استفاده از زیرساخت های دارای قابلیت سرمایه گذاری باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: کار دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی کاری حساس و اثرگذار است و در جهت تقویت آن نیز پشتیبانی‌ها و حمایت‌های لازم را انجام خواهیم داد.
با حکم استاندار کردستان مرتضی عبدالملکی در سمت سرپرست دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری معرفی و از زحمات محسن شریفیان تقدیر شد.

پایان پیام/

 

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *