صفحه اصلی / آموزش / مسئولان به مطالبات و مشکلات مردم توجه کنند

مسئولان به مطالبات و مشکلات مردم توجه کنند

امام جمعه سنندج گفت: مسئولان باید به مطالبات و خواسته‌های مردم توجه و برای رفع آن با همه توان همت کنند، موضوعی که رهبر معظم انقلاب هم بارها بر آن تاکید داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار زانست از سنندج، ماموستا فایق رستمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سنندج به دیدار اخیر روحانیان و علمای کشور با رهبر معظم انقلاب اشاره و اظهار کرد: رهبری در این دیدار از مسئولان خواستند که به مطالبات و مشکلات مردم و تعامل با آنان توجه جدی داشته باشند.

وی افزود: دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب، خواسته ها و مشکلات اقتصادی مردم است و دولتمردان و دستگاه های مختلف باید با تمام توان در این راستا گام بردارند.

امام جمعه سنندج همچنین به دیدار علما و روحانیان با رئیس جمهور اشاره و اضافه کرد: دکتر رئیسی در این دیدار، بر لزوم اجرایی شدن مناطق آزاد تجاری و اختصاص درصدی از درآمدهای مرز به خود استان‌ تاکید کرد، موضوعی که در کردستان باید با جدیت دنبال شود.

ماموستا رستمی در پایان سخنانش با بیان اینکه هدف دشمن تضعیف اقتصاد مسلمانان است، یادآور شد: کشورهای اسلامی با حفظ وحدت و انسجام، توطئه‌های دشمن را ناکام گذاشته و در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند.
پایان پیام/

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

۱۴۰ دانش‌آموز ابتدایی در کردستان متقاضی جهش تحصیلی هستند

سنندج- رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ تعداد ۱۴۰ دانش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *