صفحه اصلی / آموزش / ۸۰ گواهی صلاحیت ایمنی برای پیمانکاران کردستانی صادر شد

۸۰ گواهی صلاحیت ایمنی برای پیمانکاران کردستانی صادر شد

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: امسال تاکنون، ۸۰ گواهی صلاحیت ایمنی برای پیمانکاران استان صادر شده است.

به گزارش زانست از سنندج، برهان صلواتی روز جمعه در نشست با پیمانکاران و کارفرمایان کردستان اظهار کرد: ۳۵۰ مسئول ایمنی در کارگاه‌های مشمول قانون کار در راستای نظارت بر مقررات ایمنی در واحد های کارگری استان مشغول بکار شده‌اند.

وی افزود: امسال ۱۰ هزار نفر ساعت آموزش دوره های ایمنی، بهداشت حرفه ای و قوانین کار برای جامعه کار و تولید استان برگزار شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته،۲۰ درصد افزایش یافت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان ادامه داد: این دوره های آموزشی برای کارگران، کارفرمایان و مسئولین ایمنی و حفاظت فردی کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی استان برگزار شد.

صلواتی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۸۶ کمیته حفاظت فنی در کارگاه های بالای ۲۵ نفر پرسنل مشمول قانون کار در استان فعال هستند، اضافه کرد: این کمیته ها در راستای حفاظت، ایمنی و بهداشت محیط کارگران فعالیت می‌کنند.
پایان پیام/

 

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

۱۴۰ دانش‌آموز ابتدایی در کردستان متقاضی جهش تحصیلی هستند

سنندج- رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ تعداد ۱۴۰ دانش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *