Home / اجتماعی / تأمین آب پایدار بانه با تسریع در اجرای پروژه آبرسانی از سد چراغ ویس

تأمین آب پایدار بانه با تسریع در اجرای پروژه آبرسانی از سد چراغ ویس

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: تأمین آب پایدار و رفع تنش آبی از اولویت‌های اصلی دولت است و همه دستگاه‌های مرتبط باید برای تکمیل پروژه خط انتقال آب سد چراغ‌ویس به بانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن همکاری کنند.

به گزارش زانست از سنندج، کیومرث حبیبی روز سه شنبه در بازدید از این پروژه که با همراهی فرماندار بانه، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مدیرعامل آب منطقه‌ای و مدیرعامل آب و فاضلاب کردستان انجام شد، هدف از این بازدید را ارزیابی آخرین وضعیت اجرایی و میزان پیشرفت عملیات انتقال آب شرب از سد چراغ‌ویس به بانه اعلام کرد.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در روند اجرا و هماهنگی دستگاه‌های متولی، افزود: این طرح نقش مؤثری در کاهش تنش آبی و تأمین پایدار آب شرب شهروندان بانه خواهد داشت.

فرماندار بانه هم در این بازدید با قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران پروژه، گفت: رفع موانع احتمالی و پیشبرد عملیات با سرعت بیشتر ضروری است.

گفتنی است، مدیران آب منطقه‌ای و آبفا کردستان گزارشی از روند اجرایی طرح، چالش‌های پیش‌رو و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه ارائه دادند.
پایان پیام/

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *