صفحه اصلی / اقتصادی / ۸۳درصد از اراضی کردستان زیر کشت گندم است

۸۳درصد از اراضی کردستان زیر کشت گندم است

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان، گفت: مقدار ۸۳ درصد از اراضی کردستان زیر کشت گندم می باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری زانست از سنندج،فرید سپری معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان امروز (۲۶خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبا هفته جهاد کشارزی در سنندج برگزارشد،گفت: میزان اراضی استان یک میلیون و ۲۴۰ هزار هکتار است که از این مقدار ۸۳ درصد آن زیر کشت گندم می باشد.

وی افزود: در سال گذشته نیز از محل فروش گندم ۱۴۰۰ میلیارد تومان ثروت وارد کردستان شد.

سپری از کشاورزان خواست به کشت پاییزه و انتظاری و همچنین کشت نشایی روی بیاورند و افزود: در حال حاضر به صورت آزمایشی و با همکاری یکی از دانشگاه های کردستان ۱۵ هزار هکتار از اراضی قروه کشت نشایی شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ۳۶۰۰ هکتار از مزارع کردستان زیر کشت کلزا می باشد و انتظار می رود در سال جاری برداشت ۱۰ هزار تن کلزا در سطح مزارع استان اتفاق بیفتد.

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

دریافت هرگونه وجه خارج از شهریه مصوب مدارس غیردولتی تخلف است

سنندج- رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی کردستان گفت: دریافت هرگونه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *