صفحه اصلی / آموزش / مردم کردستان با روحیه مشارکت جویی در ایام اربعین فعالیت چشمگیری داشتند

مردم کردستان با روحیه مشارکت جویی در ایام اربعین فعالیت چشمگیری داشتند

سنندج- فرماندار مریوان گفت: مردم کردستان با روحیه مشارکت جویی در ایام اربعین فعالیت چشمگیری داشتند و علیرغم تجارب کم در این رویداد ملی سربلند بودیم.

به گزارش زانست از سنندج، اسماعیل احمدی امروزسه شنبه در جلسه ستاد اربعین کردستان اظهار داشت: اربعین یک اتفاق بزرگی بود که در این ایام توانستیم در خدمت زائران باشیم.

وی بیان کرد: اربعین یکی از اتفاقات مهم استان بود که علیرغم مشکلات زیاد و تجارب کم توانستیم در این رویداد ملی سربلند باشیم.

وی افزود: مردم استان با روحیه مشارکت جویی، تقریب وحدت توانستند در ارائه خدمات به زائران همراهی کنند.

فرماندار مریوان تصریح کرد: تشریفات گمرکی نیز در مرز باشماق فعال بود و حتی یک لحظه نیز کار تجارت مرز متوقف نشد و هم تردد زائران و هم کارهای تجارت به خوبی انجام می‌شد.

احمدی با بیان اینکه طرف عراقی نیز همکاری خوبی با ما داشتند، افزود: این مهم موجب شد که زئران بدون مشکل از مرز باشماق به خاک عراق تردد کنند.

وی ظرفیت پارکینگ و اسکان مریوان را ظرفیت‌های مؤثری در راستای خدمت به زائران خواند و گفت: هیچ محدودیتی در پذیرش مسافر و زائر اربعین در مریوان وجود ندارد.

وی اربعین را رویدادی فرهنگی و مذهبی دانست و افزود: اقتصاد موضوع مهمی در اربعین است و باید این موضوع جدی گرفته شود.

فرماندار مریوان اضافه کرد: ماندگاری زائر چه در خروج و برگشت زائر در مریوان مورد استقبال مردم است و امتیازی برای شهر خود می‌دانند.

احمدی خاطرنشان کرد: در طول سه سال اخیر که کردستان میزبان زائران اربعین حسینی برای تردد در مرز باشماق بوده است، کوچک‌ترین اقدام سو انتظامی نداشتیم که بیانگر داشتن مسئولیت اجتماعی مردم است.
پایان پیام/

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

اولویت بهزیستی کردستان در حمایت از نیازمندان تامین مسکن و ایجاد فرصت‌های شغلی است

سنندج- مدیرکل بهزیستی کردستان با اشاره به تحت پوشش بودن ۴۳ هزار و ۵۰۰  خانوار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *