Home / آموزش / پليس با مجاهدت در جهت امنيت مردم افتخار آفريني مي کند

پليس با مجاهدت در جهت امنيت مردم افتخار آفريني مي کند

استاندار استان با بيان اينکه انتظامي استان در ماموريت ها در طول سال خوش درخشيد ، گفت: پليس با مجاهدت در جهت امنيت مردم افتخار آفريني مي کند.
به گزارش خبرنگار زانست از سنندج ،به نقل از خبرگزاري پليس، ” اسماعيل زارعي کوشا”  در قرارگاه نوروزي پليس  با  حضور  سردار” علي آزادي” و معاونان انتظامي استان با قدر داني از زحمات شبانه روزي پليس استان، بيان داشت:  پليس در جهت ايجاد امنيت و آرامش مردم مجاهدانه پاي کار است و اين خود مايه افتخار است.
وي افزود: انتظامي استان در ماموريت ها در طول سال خوش درخشيد، که اين مهم حاصل ايثار و از خودگذشتگي مجموعه کارکنان انتظامي است.
استاندار استان کردستان با بيان اينکه  پليس  در جهت آرامش مردم فداکاري مي کند، گفت: پليس در استان از محبوبيت خوبي برخوردار است و اين اعتماد در سايه  مردم داري و خدمت رساني شبانه روزي پليس حاصل شده است.
زارعي کوشا در ادامه به اقدامات انتظامي استان اشاره کرد و افزود: بخش عمده اي از اقدامات  پليس  مجاهدت هاي خاموش مي باشد که اين همه  رشادت ها  در جهت امنيت و آرامش رواني شهروندان است و قابل تقدير است.
کشف ۵ ميليون و ۵۰۰ هزار مواد محترقه در کردستان
سردار ” علي آزادي”  در ابتداي اين جلسه  با بيان اينکه پليس استان در راه امنيت و آسايش رواني شهروندان با جان و دل پاي کار است، بيان داشت: اقدامات خوبي از ابتداي سال تا کنون در موضوع مبارزه با سرقت انجام شده است که به کاهش ۷ درصدي سرقت هاي مهم در استان مي توان اشاره کرد.
وي به اقدامات پليس در راستاي کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال در استان پرداخت و گفت:  در سال گذشته ۵ميليون و ۵۰۰ هزار مواد محترقه در کردستان کشف شده است.
فرمانده انتظامي استان کردستان از کشف يک تن ۲۶۶ کيلوگرم انواع  مواد مخدر در سال گذشته در استان خبر داد، و گفت: مبارزه با مواد مخدر و جمع آوري معتادان متجاهر با اولويت در دستور کار قرار دارد.

پایان پیام/

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *