رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۶ هزار و ۷۴۴ نفر بیمار دارای اختلالات روانی پس از اجرای طرح تحول سلامت در استان شناسایی شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری زانست از سنندج، وحید یوسفینژاد امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان در سنندج اظهار داشت: ۶ هزار و ۷۴۴ نفر بیمار دارای اختلالات روانی پس از اجرای طرح تحول سلامت در استان شناسایی شدهاند.
وی در ادامه از کاهش ۲ درصدی میزان سزارین در ۴ ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در استان خبر داد و افزود: میزان سزارین در استان کردستان از ۳۳٫۶ درصد به ۳۲٫۴ درصد کاهش پیدا کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه جذب دانشجویان خارجی و بینالملل از اولویتهای مهم این دانشگاه است، گفت: به دلیل وجود ظرفیت و توانمندی دانشگاه زمینه جذب ۲۰ دانشجوی خارجی در استان فراهم شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه تفاهم نامههای همکاری با دانشگاههای خارجی منعقد شده است، خاطرنشان کرد: بخش بینالملل دانشگاه علوم پزشکی استان فعال شده و در حوزههای مختلف تحقیقاتی و علمی و دیگر مقولههای مرتبط ورود کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه ۵۲ پروژه در حوزه بهداشت اجرایی شده است، تصریح کرد: مرکز جامع سلامت و خانههای بهداشت روستاهای استان و طبقه دوم خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی با ظرفیت ۳۰۰ نفر نیز در دست بهرهبرداری است.
وی با اشاره به اینکه ۶۱ پایگاه فوریتهای پزشکی شامل ۲۴ پایگاه شهری، ۳۴ پایگاه جاده ای، ۲ پایگاه موتوری و یک پایگاه اورژانس هوایی در استان فعال است، خاطرنشان کرد: دو دستگاه آمبولانس انکوباتوردار که شرایط رحم مادر در آن فعال است برای نوزادان دارای شرایط اعزامی در استان تأمین شده است.
یوسفی نژاد با بیان اینکه ۳۴ پایگاه سلامت در مناطق حاشیه سطح استان افتتاح شده است، افزود: ۴ پایگاه در شهرهای ۲۰ تا ۵۰ هزار نفری استان تا پایان اسفند امسال راهاندازی میشود.
وی در ادامه به غربالگری بیش از ۹۸ درصدی نوزادان از نظر کمکاری تیروئید و بیماری فنیل کتونوری اشاره کرد و گفت: ۶ هزار و ۷۴۴ نفر بیمار دارای اختلالات روانی پس از اجرای طرح تحول سلامت شناسایی شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه طرح غربالگری مادران باردار از نظر HIV در استان اجرا شده است، گفت: در قالب بسیج غربالگری فشار خون نیز در پایگاه های سلامت ۴۷ درصد میانسالان و ۲۹ درصد سالمندان توسط پزشک ویزیت پایه شدند.
وی با بیان اینکه یکی از معضلات سطح شهر سنندج، نوبتگیری متخصصین حاضر در کلینیکهای بیمارستانی است، یاد آور شد: در رشتههای تخصصی ریه، روماتولوژی و غدد با محدودیت نیرو متخصص روبرو هستیم که این امر اخذ نوبت را با محدودیتهایی مواجه کرده است.
یوسفی نژاد در پایان از حضور ۲۳ هزار نفر شرکت کننده در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون امسال در پایگاههای سلامت استان خبر داد.
انتهای پیام/