مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان گفت: تصفیه خانه فاضلاب روستای قروچای شهرستان دهگلان با اعتبار ۴۸۵ میلیارد ریال و برای جمعیت ۵۳۸۸ نفری این روستا، دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش زانست از سنندج،به نقل از روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان کردستان ،محمد فرهاد با بیان این مطلب اظهار داشت: این پروژه شامل طراحی، ساخت و بهره برداری از سیستم جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب با هدف تصفیه فاضلاب روستای ۵۳۸۸ نفری قروچای اجرا شده و گامی موثر در راستای حفظ سلامت و بهداشت جامعه و همچنین محیط زیست است.
وی افزود: در این پروژه بیش از ۱۴ کیلومتر عملیات خط انتقال و شبکه جمع آوری فاضلاب اجرا شده و ۱۲۰۰ فقره انشعاب این روستا را زیر پوشش خدمات جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب قرار می دهد.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: این تصفیه خانه در زمینی به مساحت ۱۵۳۹۶ مترمربع احداث، ظرفیت تصفیه ۶۴۰ مترمکعب فاضلاب را در شبانه روز دارد و برای اجرای کل پروژه نیز ۴۸۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی هزینه شده است و در دهه فجر افتتاح خواهد شد.
فرهاد خاطرنشان کرد: تصفیه خانه فاضلاب روستای قروچای دهگلان به عنوان دوازدهمین تصفیه خانه فاضلاب استان و سومین تصفیه خانه فاضلاب روستایی پس از تصفیه خانه های روستایی حسین آباد و قلیان سنندج وارد مدار شده است؛ ضمن آنکه ۳ تصفیه خانه فاضلاب روستایی دیگر در روستاهای سراب قامیش سنندج، خامسان کامیاران و شوی بانه نیز در حال احداث است.
پایان پیام/
پایگاه خبری زانست جدیدترین اخبار پزشکی سلامتی و اجتماعی فرهنگی استان کردستان و مطالب علمی