Home / آموزش / به ياد دختران شهداي فراجا

به ياد دختران شهداي فراجا

به ياد دختران شهداي فراجا در روز دختر، همرزمان شهيد اعتماد با اهداء گل به دختر ۳ ساله يادگار وي، روز دختر را به او تبريک گفتند.

به گزارش خبرنگار زانست از سنندج ،در سالروز  خجسته ميلاد باسعادت کريمه اهل بيت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر تعدادي از همرزمان شهيد مدافع امنيت “جلال اعتماد”  در منزل اين شهيد والامقام از يادگار سه ساله وي دلجويي کردند.
دختر سه ساله در هنگام  ورود  ماموران  پليس، با ديدن لباس ماموران احساس خوشحالي و شوق مي کند  ولي حسرت نبودن محبت  پدر در رخسار معصوم “هلنا” نمايان است.
کاش پدرم هم مانند شما الان اينجا بود و از دور مي دويدم و از  آغوش او  بالا مي رفتم ،  هميشه  زماني از سرکار برمي گشت  اول من را در بغل مي گرفت بعد استراحت مي کرد.
من از محبت شما که آمديد مثل پدرم در کنارم باشيد تشکر مي کنم، خوشا به حال دختران شما که در چنين روزي،  روز دختر شما کنار آنها هستيد و با آنان بازي مي کنيد.
دختر شهيد بايد سال ها اين  نبود پدر در همه لحظات شاد و غمگين  در زندگي خود را تحمل کند و هيچ غمي بالاتر از نبود پدر در کنار فرزند خصوصا دختر سخت نيست.
به ياد دختران شهداي فراجا در روز دختر، بدانيد کارکنان پليس، هدف و راه پدران شما که جان عزيز خود را در جهت حفظ امنيت و آرامش مردم فدا کردند با تمام توان پاسداري خواهند کرد و آرامش خود را فداي آرامش مردم مي کنند.
شهيد والامقام جلال اعتماد در تاريخ ۱۲ ارديبهشت طي حادثه تيراندازي گروهک هاي معاند به برجک پاسگاه هنگ مرزي ژال در بانه  به درجه رفيع شهادت نايل گرديد .

تهيه و تنظيم: سروان علي ميرزايي کارشناس اداره اطلاع رساني کردستان

پایان پیام/

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *