صفحه اصلی / آموزش / تکمیل پروژه‌های پایاب سد از مطالبات مردم کردستان است

تکمیل پروژه‌های پایاب سد از مطالبات مردم کردستان است

سنندج- استاندار کردستان تکمیل پروژه‌های پایاب سد را مطالبه مردم کردستان دانست و گفت: این مهم با جدیت پیگیری و دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار زانست از سنندج، آرش زره‌تن لهونی عصر سه شنبه (۷اسفند)در نشستی با اعضای کانون انجمن‌های عمرانی کردستان اظهار کرد: تسهیل کار پیمانکاران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چراکه خروجی کار آنها به نفع مدیریت استان خواهد بود.

وی افزود: لازم است دستگاه‌های اجرایی استان از انجمن‌های عمرانی برای رفع مشکلات و تسهیل فرآیند کار در انجام پروژه‌های عمرانی و زیرساختی حمایت کنند.

وی با بیان اینکه با اجرای پروژه‌های عمرانی ایجاد اشتغالزایی، توسعه و آبادانی رقم می‌خورد، تصریح کرد: تخصیص اعتبارات برای تسریع در اجرای کارهای عمرانی را از مرکز پیگیری خواهیم کرد.

استاندار کردستان اضافه کرد: منابع آبی استان غنی است که با مصرف بهینه آن می‌توان شاهد تحولات گسترده‌ای در استان بود از این‌رو پیگیر افزایش آب برای اجرای پروژه‌های عمرانی خواهیم بود.

لهونی تکمیل پروژه‌های پایاب سد را مطالبه مردم کردستان دانست و گفت: این مهم با جدیت پیگیری و دنبال می‌شود.

وی اتمام کریدور شمال جنوب را از پروژه‌های اولویت دار کردستان برشمرد.

در این نشست اعضای کانون انجمن‌های عمرانی استان به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند و گزارشی از وضعیت طرح‌های کلان در حال ساخت را مطرح کردند.

پایان پیام/

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

حفظ وحدت بیش از هر زمانی نیاز است

استاندار کردستان با بیان اینکه امروز اهمیت وحدت بیش از گذشته است، گفت: در رفتار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *