حجت الاسلام محمدخواه گفت: یقیناً جوانان موتور محرک جامعه ما هستند و بر همین اساس باید در سطح مساجد نیز از ظرفیت جوانان استفاده شود.
به گزارش خبرنگار زانست از سنندج، حجتالاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج در بازدید از کانون فرهنگی محبان نبی اکرم(ص) با ماموستا مختار فرجی دیدار و گفتگو کرد.
حجتالاسلام محمدخواه در راستای حضور جوانان در کانونها و مساجد اظهار داشت: جوانان سرمایه های اصلی جامعه و موتور محرک آن هستند که باید به این ظرفیت بزرگ اجتماعی توجه ویژه داشت
وی افزود: کانون های فرهنگی تبلیغی با هدف بهبود و ارتقا هر چه بیشتر و بهتر سطح رشد اجتماعی و فرهنگی جوانان و بهبود ساختار فرهنگی و اجتماعی آنان و همچنین دستیابی به فرهنگ متعالی ایرانی اسلامی بنیان نهاده شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: مسئولین کانون های فرهنگی باید در جهت نهادینه شدن فرهنگ دینی و ترغیب نوجوانان و جوانان به شرکت در برنامه های فرهنگی، مذهبی در جامعه تلاش کنند.
وی اظهار کرد: کانون های فرهنگی تبلیغی باید سنگری برای جهاد تبیین و ترویج ارزش های اسلامی و انقلابی باشند.
ماموستا مختار فرجی، مسوول کانون محبان نبی اکرم(ص) در این دیدار اظهار داشت: در این کانون فعالیتهای فرهنگی قرآنی، مذهبی اجتماعی در حال اجراء است و از سوی کانون بسیج خواهران در مسجد جامع در طول هفته حدود ۲۰۰ نفر شرکت کننده در قالب کلاس بصیرت افزایی و مسائل روز برگزار می شود.
فرجی بر لزوم تقویت روحیه خدامحوری، تبلیغ و گسترش فرهنگ روحبخش دین مبین اسلام و توجه به آرمانها و ارزشهای معنوی و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی تاکید و این موارد را از اهداف کانون های فرهنگی تبلیغی عنوان کرد.
پایان پیام/
پایگاه خبری زانست جدیدترین اخبار پزشکی سلامتی و اجتماعی فرهنگی استان کردستان و مطالب علمی