صفحه اصلی / اجتماعی / حجت‌الاسلام رئیسی سنندج را به مقصد تهران ترک کرد

حجت‌الاسلام رئیسی سنندج را به مقصد تهران ترک کرد

رئیس قوه قضائیه پس از انجام سفر یک‌روزه به استان کردستان، دقایقی قبل سنندج را به مقصد تهران ترک کرد.

 

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری زانست  از سنندج، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی صبح امروز از طریق فرودگاه سنندج به استان کردستان سفر کرد تا در جریان مسائل و مشکلات این استان قرار گیرد.

وی در بدو ورود به سنندج مورد استقبال مسوولین استان قرار گرفت و سپس با خانواده معظم شهدا، ایثارگران، نخبگان، دانشگاهیان و اقشار مختلف مردم دیدار کرد.

حضور در جمع علما و روحانیون، قضات و کارکنان دادگستری و شورای اداری استان کروستان از دیگر برنامه‌های سفر یک‌روزه حجت‌الاسلام رئیسی به استان کردستان بود.

رئیس قوه قضائیه دقایقی پیش و پس از نشست پایانی سفر با خبرنگاران که در پاویون فرودگاه سنندج انجام شد، سنندج را به مقصد تهران ترک کرد.

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

پیش بینی برداشت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم در کردستان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: برآورد انجام شده بیانگر تولید بیش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *