فرمانده انتظامی استان کردستان از دستگیری قاتل منجر به قتل ۳ نفر از اعضای یک خانواده در عملیات ضربتی پلیس در مریوان خبر داد.
به گزارش خبرنگار زانست از سنندج، سردار علی آزادی امروز چهارشنبه
(۱۹ اردیبهشت) به خبرنگاران رسانههای کردستان اعلام کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر قتل ۳ نفر از اعضای یک خانواده با سلاح گرم، پدر ۴۳ ساله، مادر ۳۸ ساله و دختر ۱۲ ساله در مریوان، بلافاصله بررسی موضوع و دستگیری عامل یا عاملان احتمالی قتل به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی مریوان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی مریوان با اشراف اطلاعاتی قاتل را شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان کردستان گفت: در تحقیقات به عمل آمده از متهم که فرزند خانواده مقتول بوده، به جرم خود اعتراف و از وی ۲ قبضه سلاح جنگی کشف شد.
سردار آزادی با بیان اینکه قاتل علت و انگیزه خود را از ارتکاب جرم اختلافات خانوادگی اعلام کرد، افزود: متهم به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.
پایان پیام/