Home / اجتماعی / سختی‌ها و مشکلات جامعه امتحان الهی است

سختی‌ها و مشکلات جامعه امتحان الهی است

سنندج – زانست، امام جمعه سنندج گفت: ناراحتی‌ها و سختی‌ها امتحان الهی پیشروی بشر است و اگر مومنان در آن زمان یاد خدا باشند خدا از آنها به عنوان صادقین و اهل تقوا یاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار زانست از سنندج، ماموستا فایق رستمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سنندج افزود: ناراحتی، سختی و گرسنگی بر سر راه انسان ظاهر می‌شود و حتی ممکن است در شرایطی که زندگی عادی خود را می‌گذرانیم ناگهان با سیل و طوفان بزرگی هم مواجه شویم.

وی با اشاره به آیه ۷۷ سوره بقره اظهار داشت: کار خیر فقط نماز خواندن و عبادت کردن نیست و قبل از هرچیز بهتر است به خدا ایمان ایمانی واقعی و از دل داشت.

ماموستا رستمی تاکید کرد: کار نیک یعنی به نیازمندان کمک کرد، نماز خواند، زکات داد و از همه مهمتر به وعده‌ها عمل کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک هفته راهداری ادامه داد: پیامبر(ص) فرموده هر کس مانعی از سر راه مردم بردارد اجر بزرگی دارد و میبینیم کارکنان راهداری شبانه روز در حال هموار کردن راه‌ها و برداشتن موانع هستند.

وی همچنین ضمن دعا برای بهره‌مندی مسلمانان از خیر و برکت و همچنین دعا برای افزایش بارندگی از خداوند خواست کشورهای مسلمان را از بدی‌ها، نگرانی‌ها و مشکلات مورد محافظت قرار دهد.

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *