نماینده مردم کردستان در خبرگان رهبری بر لزوم استفاده از ظرفیت کارگران، کارفرمایان، کارآفرینان و تعاونیها برای تحقق شعار سال تاکید کرد.
به گزارش زانست از سنندج، ماموستا فایق رستمی روز پنجشنبه در دیدار مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اظهار کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از اداراتی است که در تحقق شعار سال میتواند تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی با بیان اینکه دشمنان، اشتغال و اقتصاد کشور را هدف قرار دادهاند، افزود: اشتغال از مهمترین خواسته های مردم است که رهبری پیوسته به آن اشاره کرده و باید با استفاده از تمام ظرفیت های جامعه به ویژه نخبگان، کارشناسان، کارآفرینان و حمایت دولت و با بهره گیری از منابع خدادادی زمینه ایجاد اشتغال را در استان فراهم کرد.
امام جمعه سنندج ضمن تجلیل از اقدامات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در خصوص طرح فجرانه کالا برگ الکترونیکی و کسب رضایتمندی مردم، ادامه داد: طرح فجرانه از اقدامات مهم دولت برای ارتقای وضعیت معیشتی مردم است.
ماموستا رستمی یادآور شد: طرح کالا برگ الکترونیکی می تواند در دراز مدت وضعیت معیشتی جامعه را بهبود بخشیده و رونق اقتصادی را به واحد های تولیدی بازگرداند.
وی تاکید کرد: از دولت و وزارت کار درخواست می شود طرح فجرانه استمرار داشته و مبلغ اهدایی دولت به مردم افزایش یابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم اظهار کرد: تحقق شعار سال با کار و فعالیت صادقانه جامعه کار و تولید و حمایت از تولیدات داخلی محقق خواهد شد.
فرزاد پیشکاری ادامه داد: این اداره کل با تنوع کار فراوان و گستردگی حوزه های کاری، بیش از ۷۰ درصد جامعه را تحت پوشش قرار داده و اکثریت جامعه از خدمات آن بهرهمند هستند.
وی افزود: ۲۲۰ هزار نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می کنند که با احتساب اینکه هر خانوار سه نفر باشند، بیش از ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.
پیشکاری گفت: گستردگی خدمات وزارت کار که همه شهروندان را از بدو تولد تا پس از مرگ از طریق یارانه معیشتی، مستمری بازنشستگان تحت پوشش قرار می دهد باعث شده این وزارتخانه یکی از وزارتخانه های مهم و حیاتی در کشور باشد.
وی به حوزه های مختلف اداره کل کار استان پرداخت و گفت: بازرسان در طول سال بیش از ۲۰ هزار بازرسی از واحد های صنعتی، کارخانجات و ابنیه برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می دهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به پرداخت حقوق به کارگران بیکار در قالب بیمه بیکاری، اشاره و اضافه کرد: خوشبختانه با اقدامات این اداره کل در سال گذشته هیچ کارگاه و واحد صنعتی که در اقتصاد استان تاثیر گذار باشد، تعطیل نشده است.
پیشکاری با بیان اینکه در استان کردستان ۲ هزار و ۳۰ تعاونی فعال با ۱۸۵ هزار نفر عضو وجود دارد که زمینه اشتغال بیش از ۱۸ هزار نفر را در استان فراهم کرده است، ادامه داد: حمایت، هدایت و نظارت بر تعاونی ها از مهمترین اقدامات این اداره کل در خصوص تعاونی ها است.
وی جلوگیری از آسیب های اجتماعی و ایجاد نشاط و شادابی در جامعه کار و تولید را از مهمترین وظایف اداره کل تعاون استان در حوزه فرهنگی اجتماعی خواند و گفت: وزارت کار در راستای نهادینه کردن نشاط در جامعه کار و تولید و سلامت جسمی و روحی کارگران اهتمام جدی دارد و توجه به مقوله ورزش کارگری و حفظ ایمنی و بهداشت کارگران و محیط های کار را در اولویت کارهای خود قرار داده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان به طرح حمایت از کودکان دارای سوء تغذیه اشاره کرد و افزود: وزارت کار با همکاری دانشگاه علوم پزشکی این کودکان را شناسایی کرده و از آنان حمایت مالی می کند.
پیشکاری حوزه اشتغال و کارآفرینی را نیز از حوزه های مهم و تاثیر گذار در استان دانست و گفت: پرداخت تسهیلات متنوع اشتغالزایی، برگزاری دوره های آموزشی توانمند سازی فارغ التحصیلان دانشگاهی، ایجاد فضای گفتگوی کارجویان و مدیران واحد های تولیدی و صنعتی، معرفی جویندگان کار به کاریابی ها، ایجاد مشوق های دولتی برای فارغ التحصیلان و کارگاه های تولیدی، ارتباط با کارآفرینان از مهمترین اقدامات حوزه اشتغال و کارآفرینی استان است.
وی با اشاره به طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی، اضافه کرد: خانوارهای دهک اول تا هفتم به ازای هر نفر، مشمول ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال اعتبار خرید کالابرگ میشوند.
پایان پیام/