مسئول کمیته اسکان و پذیرایی ستاد اربعین حسینی کردستان بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت استانهای معین، توسعه زیرساختها و توجه به میزبانی از زائران اربعین ۱۴۰۴ تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار زانست از سنندج، عبدالحسین یوسفی امروز دوشنبه در جلسه ستاد اربعین حسینی (ع) استان، گزارشی از اقدامات کمیته اسکان و تغذیه در اربعین سال گذشته ارائه داد و به آمار اسکان ۷۱ هزار مرد و ۵۶ هزار زن و توزیع وعدههای غذایی و میان وعده در مواکب فعال عراق و کردستان در اربعین سال قبل پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت حضور استانهای معین در اربعین ۱۴۰۳ به حضور خوب استان گیلان و برپایی یک موکب از سوی آستانه اشرفیه و همدان در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد.
مسئول کمیته اسکان و پذیرایی ستاد اربعین کردستان بر لزوم توجه ویژه کمیته اسکان و تغذیه به شرایط خاص استان کردستان تاکید کرد و استانداران و فرمانداران را محور اصلی اقدامات مربوط به اربعین دانست.
یوسفی خواستار ساماندهی بهتر موکبها شد و پیشنهاد داد: با توجه به تردد زائران آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل از مسیر سقز، از ظرفیت موکب این شهرستان به عنوان معین استفاده و تقویت شود.
وی در خصوص موکبهای بهداشتی، پزشکی و فرهنگی، بر لزوم تأیید هلال احمر و اداره ارشاد یا کمیته فرهنگی تاکید کرد و گفت: موکبها میتوانند برای دریافت کمکهای مردمی حساب بانکی باز کرده و از مزایای معافیتهای مالیاتی بهرهمند شوند. فرآیند استعلامات مربوطه نیز به صورت آنلاین و نرمافزاری انجام خواهد شد و پروانههای قدیمی باید تمدید شوند.
یوسفی اضافه کرد: استانهای همدان و زنجان به ترتیب به عنوان معین برای کردستان و اقلیم کردستان معرفی شدند.
مسئول کمیته اسکان و پذیرایی ستاد اربعین کردستان در بخش اعتبارات، با اشاره به اهدای زمین به ارزش ۱۲ میلیارد تومان توسط اهالی روستای کروندان در مسیر ورودی قروه برای احداث موکب، خواستار در نظر گرفتن بودجههای زیرساختی برای احداث موکبهای دائمی شد تا از هزینههای سالانه برای اجاره داربست و تجهیزات کاسته شود و امکان بهرهمندی زائران در طول سال نیز فراهم شود.
وی با ابراز تأسف از عدم برگزاری جلسه هماهنگی موکبها پس از حادثه شهادت شهدای خدمت، پیشنهاد داد: در آستانه اربعین ۱۴۰۴، همایشی منطقهای در کرمانشاه با هدف توجیه، تخصصیسازی و تقدیر از مدیران اجرایی موکبها و خیرین برگزار شود.
وی اضافه کرد: با توجه به فصل گرما و احتمال قطعی برق، نیاز به استقرار نیروهای بهداشتی و اطفای حریق در کنار موکبها با هماهنگی کمیتههای مربوطه است تا در صورت بروز حوادث احتمالی، اقدامات لازم به سرعت انجام گیرد.
پایان پیام/