نشست ۲ روزه بررسی، هم اندیشی، پردازش و جمعبندی نهایی گزارش جامع حوزه ریسک مقرر منطقه پنج EHSS کشور با موضوع عوامل شیمیایی( با اولویت گازها) به میزبانی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان آغاز به کار کرد.
به گزارش زانست از سنندج به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان این نشست با حضور زرنگ دبیر کمیته EHSS شرکت مهندسی آبفا کشور، مسئولین مناطق ۶ گانه EHSS کشور ( استانهای تهران، اصفهان، خوزستان، گیلان و آذربایجان شرقی) و اعضای کار گروه منطقه ۵ EHSS کشور( استانهای همدان، کرمانشاه، لرستان، کردستان) برگزار می شود و طی آن گزارش گفتمان ۶ ماهه نخست سال جاری توسط شرکتهای منطقه ۵، گزارش حوزه ریسک گازها، پرسش و پاسخ و پیش نویس نهایی ارائه می شود.
در ابتدای این نشست مدیرعامل شرکت آبفا کردستان در سخنانی اظهار کرد: علم ایمنی و بهداشت محیط زیست نسبت به سایر علوم نوظهور است و از زمان انقلاب صنعتی در دنیا و از سال ۱۳۵۳ وارد کشور ما شده و الان در تمامی دستگاه ها پیاده شده و به انجام صحیحتر وظایف در دستگاه ها کمک می کند.
محمد فرهاد در خصوص الزامات رعایت ایمنی در دستگاه ها گفت: از مهمترین دلایل ایمنی، ارتقای سلامت نیروی انسانی، حفظ محیط زیست و در نهایت آرامش جامعه هدف است.
وی هدف اصلیHSE در شرکت های آب و فاضلاب را پیشگیری از وقوع حادثه و کاهش هزینه ها و یا به حداقل رساندن آسیبها عنوان کرد و گفت: دستاورد نهایی این علم، افزایش بهره وری و تولید سود خالص برای شرکت ها است.
فرهاد از جمله الزامات دفاتر HSE در شرکتهای آبفا را شناسایی ارزیابی و کنترل ریسکها، ارتقای آگاهی و سلامت کارکنان، تبعیت از قوانین ایمنی و بهداشت حرفه ای، آمادگی در برابر حوادث، بازنگری دوره ای و پویایی سیستم و افزایش بازدهی کارکنان عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان از فعالیت دفتر HSE در ستاد این شرکت و ۷ شهرستان با حضور کارشناسان بهداشت حرفه ای خبر داد و افزود: طی ۲ سال اخیر اعتبارات مناسبی جهت ارتقای ایمنی و آموزش و معاینات دوره ای به این بخش تزریق و هزینه شده است.
در ادامه این جلسه اعضای حاضر به بیان گزارش و نقطه نظرات خود در خصوص HSE پرداختند.
پایان پیام/
پایگاه خبری زانست جدیدترین اخبار پزشکی سلامتی و اجتماعی فرهنگی استان کردستان و مطالب علمی