صفحه اصلی / آموزش / همکاری آموزش و پرورش و کتابخانه‌های کردستان برای ترویج کتابخوانی

همکاری آموزش و پرورش و کتابخانه‌های کردستان برای ترویج کتابخوانی

سنندج- در راستای توسعه همکاری‌ها و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه های عمومی کردستان امضاء شد.

به گزارش زانست از سنندج، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان امروز سه شنبه در آیین انعقاد این تفاهم‌نامه اظهار داشت: عقد این تفاهم نامه نقطه عطفی در تاریخ آموزش و پرورش استان است و باید با همکاری‌های مشترک بتوانیم گام‌های موثری در جهت ارتقای سطح فرهنگ عمومی و نهادینه کردن ارزش‌های فرهنگی برداریم.

هاشم ناظمی جلال با بیان اینکه این تفاهم‌نامه به منظور توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی و برگزاری جشنواره‌های مشترک فرهنگی و هنری منعقد می شود، افزود: کتاب و کتابخوانی در مجموعه آموزش و پرورش بسیار مهم است و باید این مهم به فرهنگ عمومی تبدیل و در بین دانش آموزان نهادینه شود.

وی با بیان اینکه اقدامات ما در حوزه کتابخوانی متمرکز در مقطع ابتدایی باشد، ادامه داد: برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی هنری می تواند در این راستا بسیار تاثیرگذار باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد: باید اثر اقدامات در کف مدرسه مشخص باشد چرا که تنها با این رویکرد می‌توانیم تاثیرات مثبت را در نسل آینده مشاهده کنیم.
پایان پیام/

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

اعتراف به ۱۸ فقره سرقت در سنندج

فرمانده انتظامي استان کردستان از دستگيري سارق قطعات خودرو با اعتراف به ۱۸ فقره سرقت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *