فرمانده انتظامی استان از کشف ۱۰۴ دستگاه انواع تبلت خارجی قاچاق به ارزش۳۸میلیارد و ۹۵۰میلیون ریال در سقز خبر داد.
به گزارش زانست از سنندج ،به نقل ازخبرگزاری پلیس، سردار ” علی آزادی” در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: ماموران انتظامی سقز با اشراف اطلاعاتی یک دستگاه خودرو سواری حامل کالای قاچاق در محورهای شهرستان را شناسایی کردند.
وی افزود؛ ماموران پلیس سقز با اقدامات پلیسی و پس ازهماهنگی مراجع قضایی خودرو مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن ۱۰۴ دستگاه انواع تبلت خارجی فاقد مجوز گمرکی کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه که کارشناسان ارزش کالای کشف شده را ۳۸میلیارد و ۹۵۰میلیون ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه یک نفر به اتهام قاچاق به همراه پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.
پایان پیام/
پایگاه خبری زانست جدیدترین اخبار پزشکی سلامتی و اجتماعی فرهنگی استان کردستان و مطالب علمی