صفحه اصلی / اجتماعی / کلاهبردار سایت دیوار با شگرد تعویض کارت بانکی دستگیر شد

کلاهبردار سایت دیوار با شگرد تعویض کارت بانکی دستگیر شد

سنندج، رئیس پلیس فتا استان کردستان از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با سوءاستفاده از اعتماد شهروندان در سایت دیوار و با شگرد تعویض کارت بانکی در کنار دستگاه‌های خودپرداز، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب افراد و کلاهبرداری از طریق فضای مجازی می‌کرد.

به گزارش خبرنگارزانست از سنندج به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ ” فیض الله منصوری” در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: یکی از شهروندان با مراجعه به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کرد که فردی از طریق سایت دیوار برای خرید یک دستگاه موتورسیکلت با وی تماس گرفته و پس از توافق اولیه، مبلغی را به حساب او واریز کرده است، اما ساعاتی بعد حساب بانکی‌اش مسدود شده و در پیگیری‌های انجام‌شده مشخص گردیده که وجه واریزی از حسابی سرقتی منتقل شده و موضوع کلاهبرداری بوده است.
وی افزود: با توجه به اظهارات شاکی و بررسی پرینت حساب بانکی وی، صحت گفته‌های نامبرده برای پلیس فتا محرز و پرونده در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. پس از هماهنگی با مقام قضایی و اخذ دستورات لازم، مأموران با همکاری شاکی و انجام اقدامات فنی و تخصصی، فرد مظنون را در یک عملیات غافلگیرانه و طی قرار صوری دستگیر کردند.
سرهنگ “منصوری” تصریح کرد: در بازرسی بدنی از متهم، یک دستگاه تلفن همراه و چندین کارت بانکی متعلق به وی و همچنین دو کارت بانکی متعلق به سایر افراد کشف شد. متهم درتحقیقات کلاهبردار سایت دیوار با شگرد تعویض کارت بانکی در استان توسط پلیس فتا دستگیر شد.
پایان پیام/

درباره شهین امجدی

این مطالب را نیز ببینید!

بیش ازدو هزار موقوفه، پشتوانه‌ توسعه کردستان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ موقوفه با ۲۲ هزار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *