Home / اجتماعی / کُردهای عراق از شرایطی که منجر به تجزیه آنها شود رضایت ندارد

کُردهای عراق از شرایطی که منجر به تجزیه آنها شود رضایت ندارد

سنندج- زانست، امام جمعه اهل تشیع کرکوک گفت: وجود مشترکات مرزی، فرهنگی، قومیتی و مذهبی میان ایران و عراق وحدت این ۲ کشور برای مقابله با دشمنان مشترک را ضروری‌تر از قبل کرده است.

شیخ حسین خوشنام امروز چهارشنبه در اولین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی با عنوان “کردستان، نماد تحقق وحدت امت اسلامی و همزیستی اقوام و مذاهب” در اردوگاه امام علی(ع) سنندج در گفت و گو با خبرنگار زانست ،اظهار داشت: شکی نیست که همه مجامع مسلمانان،  زمینه دیدارهای جدید و آشنایی افراد را فراهم می‌کند و استفاده خوبی که از این نشستها می‌توان داشت تبیین مبانی وحدت اسلامی است.

وی افزود: این ویژگی در نشستهایی که با حضور علمای دین و اساتید دانشگاهی به عنوان ۲ عامل تاثیرگذار در جامعه، برگزار شود، نمود بیشتری دارد چرا که مخاطبین زیادی دارند.

امام جمعه اهل تشیع کرکوک عراق افزود: کُردهای عراق از شرایطی که منجر به تجزیه آنها شود رضایت ندارد چون می دانند به نفع آنها نیست.

شیخ حسین خوشنام تاکید کرد: مردم عراق اگر مسائل سیاسی وجود نداشت، دچار تفرقه نمی‌شدند و اگر تفرقه‌ای بین آنها وجود دارد ناشی از احزابی است که کار سیاسی انجام می دهند و باعث شده‌اند تا مردمی که همواره درگیر مشکلات جنگ بوده‌اند دنباله رو این احزاب باشند و به تجزیه دلخوش شوند.

وی تاکید کرد: این به هیچ عنوان به نفع ملت عراق نیست و امیدواریم با هوشیاری مردم هر چه زودتر شاهد وحدت مردم عراق باشیم.

به گفته امام جمعه اهل تشیع کرکوک عراق، ایران و عراق مشترکات زیادی دارند  و هر دشمنی که ضرری به عراق بزند برای ایران هم مضر است و برعکس آن هم نمود دارد.

 

About شهین امجدی

Check Also

دشمن به دنبال سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی است

سنندج- امام جمعه سنندج با گلایه از افزایش قیمت کالاها و کاهش ارزش پول ملی …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *